3 trin til perfekte morgener, mere produktive dage og et lykkeligere liv

Dagen begynder, når du går i seng. Hvis der spores succes, så kig ikke længere end aftenen. For at vågne op tidligt, skal du bane vejen for succes ved bevidst at udvikle et søvnritual til dig.

I mit tilfælde omfatter dette nogle ting hver nat:

  1. Der er ingen teknologi. Jeg forsøger at få mine HARD forbudte skærme (TV, computer, telefon) i 60-90 minutter før sengetid. Blåt lys vil påvirke din melatonin produktion og søvn / kvalitet mønstre
  2. Fysisk ritual. Jeg fortæller til min krop, at det er tid til at gå i seng, gøre stretching / dyb vejrtrækning / meditation omkring 30 minutter før sengetid. Da jeg havde en særlig vanskelig dag, kan jeg også tage melatonin. Dette kommer til at ramme dig!
  3. Hold styr på det! Jeg kører i søvn med Fitbit, så jeg objektivt kan se, hvor meget hvile og blive i min “spot”, som er 6,5-7 timer om dagen. Hvis du ikke bruger Fitbit til at spore søvn, skal du være. De kommer også med et fantastisk lydløs alarmsystem, der vækker dig uden at skabe lyd!

Disse tre ting gør det nemmere for dig at glide og sove om natten, hvilket giver dig mere tid i REM og giver dig mulighed for at vågne op opdateret / forfrisket.

Tid til at sove

Nu er det den hårde del … er du klar?

Jeg beder dig om at gå i seng halvanden og halvt, før du bliver vant til det. For mig betyder det, at jeg er i seng omkring 9:30.

Med alt det på plads kan du vågne mindst en time eller to hurtigere end før og gøre din mest perfekte rejse i din dag med den ekstra bonus af klarhed og fokus, der kommer fra en hel nat med hvile og dyb søvn.

De fleste mennesker forsøger at “brute force” for at vågne op tidligt, når nøglen virkelig skal gå i seng på det rigtige tidspunkt, med en rutine på plads.

Fordelene ved at vågne op før det du er vant til er enorme … og over tid, når du konvergerer, vil du se, at resultaterne begynder at formere som skør. Det er virkelig en surrealistisk følelse, der skal gøres mere indtil 8 om morgenen, end de fleste mennesker gør hele dagen.

Hvad laver jeg

Som regel vågner jeg om 4:30 om morgenen (på den første alarm uden gentagelse) og vil gerne gøre følgende indtil 8:00:

.30 minutters skrivning / kreativt arbejde.

30 minutters læsning / træning (jeg er faktisk på lydbøger nu – gør det lettere at forbruge).

10-30 minutter med fokuseret meditation (jeg anbefaler Headspace ansøgningen).

Fysisk aktivitet (hurtig cykling, jogging, gymnastiksal eller jiu-jitsu).

Ca. 60 minutters arbejde (kunde materiale, websted materiale, produkt materiale).

Målet er at udføre enhver “tung løft”, der kræver viljestyrke i AM, så resten af ​​dagen kan bruges som svar på de uundgåelige udfordringer hos andre.

Over tid, dag efter dag, vil det føre til, at du får meget mere fredelige arbejdsdage, der er på det mest produktive niveau, end du kunne forestille dig!