5 måder at forbedre din iværksætterånd

Stol på iværksætteri “Du har to minutter til at overbevise mig om, hvorfor jeg skulle investere i din virksomhed,” sagde min lærer.

Omkring syv år siden afgav jeg min første tale. På det tidspunkt var jeg en sophomore på college. Jeg troede aldrig, at jeg ville bruge tre uger i en to minutters præsentation. Jeg var bange for at dø.

Min hjerne var så fokuseret udelukkende på denne præsentation, at jeg ikke spurgte og ikke troede, hvorfor jeg var så bekymret over det klasseproblem, der indebar tankstartsimuleringen. Jeg udmærkte, men vigtigst, mine forskningsmøder og mentor, lærte jeg en meget vigtig lektion: ingen blev født selvsikker.

Selv de mest succesrige højttalere og ledere er ikke sikre på bestemte tidspunkter, men alle, der ønsker at arbejde på det, kan dominere det. I dag taler jeg om erhvervslivets tillid; om hvad der kræves for at have tillid til dine egne beslutninger og handlinger for at opfylde dine ideer. Disse strategier hjælper dig med at komme derhen.

1. Tænk værste tilfælde scenarier

Hvor slemt er det? Manglende tillid er ofte en frygt for fiasko. Overvinde begynder ved at afklare problemet.

At identificere de mulige negative konsekvenser af vores forretningsbeslutninger og initiativer, og derefter navngive dine potentielle løsninger reducerer usikkerheden og øger tilliden.

Da jeg var på college, bad alle, jeg mødte familie, venner, lærere og akademiske rådgivere mig om at vente, indtil jeg fik min uddannelse og fik erfaring med at arbejde på virksomheden, inden jeg begyndte mit arbejde.

Da jeg spurgte dem hvorfor, talte de om sikkerhed og afkast af investeringer i mine collegeår. De talte om vigtigheden af ​​at have Plan B, og hvordan jeg fortsat forfulgte min passion i fremtiden.

De var bekymrede over, at jeg ville forlade college og fortryde min beslutning. Pleje var aldrig en mulighed for mig. Jeg ville aldrig forlade skolen. Jeg havde lige større mål end bare at få en grad. I dag har jeg næsten afsluttet mine studier på ph.d.

Da jeg tænkte på værste tilfælde, bemærkede jeg, at virksomhedernes miljø var meget konkurrencedygtigt, og den eneste måde at skille sig ud fra mængden var at gøre mere end bare at få gode karakterer og få et eksamensbevis i ekstrauddannede aktiviteter.

Som iværksætter, i stedet for at blive interneret eller arbejde på deltid i skolen, fandt jeg ud af, at du kan bruge ledige kollegiale ressourcer, som lærerrådgivning, biblioteker, kommunikation og meget mere, som en printer til at starte en første forretning. store fritidsaktiviteter.

Dette har hjulpet mig ikke blot med at finde ud af, hvad der virkelig er meningen at skabe en forretning, men også for at skabe et stærkere CV, hvis jeg ønsker at søge arbejde i fremtiden. Selvom jeg aldrig har søgt efter et job efter college, har opbygning af en virksomhed på college sikkert hjulpet mange af mine klassekammerater på denne front.

Hvad efter min forældres mening kunne føre til det værste scenario: Ikke at opnå et eksamensbevis, at finde et job, lave klasser, omvende sig osv. Viste sig at være en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre studerende udelukkende i studier.

Brug tid til at tænke på det værste, der kan ske. Dette vil hjælpe dig med at blive mere komfortabel, når du starter din virksomhed venture, fordi du vil helt tænke over dine beslutninger.

2. Hold en kontant ko: Formålet med din månedlige indkomst

Succesfulde iværksættere har flere indkomststrømme – noget er lettere end

at gøre. Angiv det indkomstbeløb, du skal oprette ved opstart, så du holder op med at overtage andre ansvarsområder (f.eks. Deltidsarbejde eller fuldtidsarbejde), så du fuldt ud kan fokusere på din nye virksomhed. Er der $ 2.000, $ 3.000, fem, seks eller syv kunder om måneden? Bestem det magiske nummer.

Definitionen af ​​en standard hjælper dig med at kvantificere landemærker, så du ved, hvornår du kommer derhen, men vigtigst af alt vil det hjælpe dig med at fjerne enhver tvivl ved at se på alle dine økonomiske problemer med overgangen til en ny, permanent virksomhed.

Min mælkeko var min stipendium. Næsten utilstrækkelig beløb til dækning af omkostningerne i mit liv, men mere end nok for mig at ikke bekymre mig om at betale regninger under arbejdet. Heldigvis for mig, da jeg var færdig med skolen, vidste jeg allerede mit mål om at opnå en årlig indkomst, som fik mig til at fokusere på at vokse mit firma og ikke på at finde et job.

Min erfaring har lært mig at aldrig glemme at markere selv de mindste benchmarks. For eksempel har jeg aldrig ønsket det arbejde, jeg har investeret i at oprette en destinationsside, der linker..